Онлайн радио #radiobells_script_hash
Здесь зарабатывают уже сотни тысяч пользователей, обновленный дизайн, куча работы, набор минималки за пару минут, до 100 рублей за час - рекламодателям очень дешевая реклама, торопись не теряй время.

Бесплатная реклама рефералы заработок

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Бесплатная реклама рефералы заработок » Общий форум » Проставки для збільшення кліренсу

Проставки для збільшення кліренсу

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Допоможіть розібратися з такою річчю, як проставки для збільшення кліренсу автомобіля. Чи варто їх встановлювати і чим вони корисні?

Подпись автора

Нравится, не нравится - империя развалится!

0

2

Доброго дня! Я нещодавно купив проставки для свого позашляховика в магазині "Автопроставка" у Києві і можу поділитися своїм досвідом. Проставки для збільшення кліренсу - чудова річ для тих, хто любить бездоріжжя або ж просто хоче надати автомобілю більш брутального вигляду. Завдяки проставкам мій автомобіль став вищим на 3 сантиметри, що дозволяє їздити по пересіченій місцевості без ризику пошкодити днище або підвіску. Крім того, більший кліверенс надає кращу геометричну прохідність під час подолання перешкод. Проставки від "Автопроставка" виготовлені з високоякісної легованої сталі та мають унікальний дизайн, завдяки чому встановлювати їх дуже просто і зручно. Разом з проставками я придбав комплект стійок зі збільшеною висотою, щоб зберегти первісний розвал коліс. Тож я цілком задоволений покупкою та щиро рекомендую ці проставки для збільшення кліренсу усім любителям бездоріжжя!

Подпись автора

Хотят ли русские войны? Спросите вы у Сатаны,
И вам ответит Сатана: Везде, где русские - война!

0

Вы здесь » Бесплатная реклама рефералы заработок » Общий форум » Проставки для збільшення кліренсу