Онлайн радио #radiobells_script_hash
Лучший сайт, набор минималки за пару минут, до 100 рублей за час - рекламодателям очень дешевая реклама, торопись не теряй время.

Бесплатная реклама рефералы заработок

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Тепловізор

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Де в Україні можна придбати надійний тепловізор для армії? Як визначити оптимальну технічну характеристику для використання на полі бою?

0

2

Я нещодавно придбав тепловізор https://pipl.ua/catalog/teplovizori для військових ЗСУ в інтернет-магазині Pipl і залишився дуже задоволений. Справді широкий вибір моделей і виробників, що дає можливість знайти оптимальний варіант. Оплата в магазині також дуже зручна - ви можете обрати той метод, який вам підходить. А доставка, звісно,  вражає своєю швидкістю. Рекомендую Pipl всім, хто шукає якісні тепловізори для військових потреб!

0

3

Всім, хто в пошуку якісних тепловізорів, можу порадити інтернет-магазин onlink.com.ua/teplovizori/ Ми замовили нещодавно у них тепловізори і залишилися дуже задоволені обслуговуванням, такоже приємно було, що по нашому замовленню зробили знижку, враховуючи, що ми замовляли товар для бійців. Вони можуть запропонувати надійні тепловізори, придатні для використання на полі бою.

Отредактировано mimoza (Суббота, 4 мая, 2024г. 12:57:00)

0