Онлайн радио #radiobells_script_hash
Лучший сайт, набор минималки за пару минут, до 100 рублей за час - рекламодателям очень дешевая реклама, торопись не теряй время.

Бесплатная реклама рефералы заработок

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Бесплатная реклама рефералы заработок » Общий форум » Цвіль - як з нею боротися?


Цвіль - як з нею боротися?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Друзі, хтось стикався із непрошеним гостем у своєму туалеті – цвіллю? Що, на ваш погляд, може викликати його появу? Можливо, у когось є свої секрети в боротьбі з цією неприємністю? Діліться власними історіями та методами! І які основні причини, на вашу думку, спричиняють рост цвілі в туалеті? Якими засобами ви найчастіше користуєтеся, щоб позбутися цього недоліка? Чекаю на ваші цікаві поради та враження від боротьби з цвіллю у туалеті!

0

2

Привіт усім! Так, в мене був досвід з цвіллю у туалеті, і ось, що я вивчив. Здається, головна причина – вологість. Щоб боротися, використовую засіб з антимікробною дією. Та важливо позбавитися джерела вологи. Постійно провітрюйте приміщення, використовуйте витяжку. Ще один трюк – регулярно чистіть труби. І щоб не забути, поставив собі нагадування щотижня. Про ці методи чудово написано в цій статті https://vencon.ua/ua/articles/kak-izbav … orby-s-nej там вичерпно розповідають, чому цвіль може з'явитися і як з нею боротися. Спробуйте, мені вони допомогли!

https://vencon.ua/uploads/blog/all/kak-izbavitsya-ot-pleseni-v-tualete-6.jpg

Отредактировано pic245 (Понедельник, 18 декабря, 2023г. 23:20:08)

0


Вы здесь » Бесплатная реклама рефералы заработок » Общий форум » Цвіль - як з нею боротися?