Доброго дня всім! Я нещодавно придбав уживаний комп'ютер, але виявив, що в ньому встановлено вкрай слабку відеокарту, яку необхідно оновити. Підкажіть будь-ласка, яку хорошу та доступну за ціною відеокарту варто вибрати, а також запропонуйте інтернет-магазин, де її можна придбати.
Яку відеокарту краще придбати?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться2Вторник, 26 сентября, 2023г. 11:37:44
Часто комп'ютери продають через їхню недостатню продуктивність, викликану застарілими компонентами. Нещодавно я сам змінював відеокарту, тож можу підказати гарний інтернет-магазин.
Поделиться3Вторник, 26 сентября, 2023г. 11:39:13
Я придбав його за дуже вигідною ціною і, чесно кажучи, не очікував, що в ньому будуть такі потужні компоненти. Мені було б цікаво дізнатися, яка відеокарта в тебе встановлена, і, можливо, ти міг би поділитися посиланням на магазин, де його придбав? Дякую!
Поделиться4Вторник, 26 сентября, 2023г. 11:42:07
Придбав https://telemart.ua/ua/videocard/ я відеокарту Gigabyte GeForce RTX 3060 в магазині Telemart, і можу сказати, що це виявилася вдала інвестиція. Ця відеокарта забезпечує високу продуктивність та чудову якість графіки при грі.
Більше того, вона чудово справляється із завданнями з відеомонтажу та 3D-графіки. Плюс система охолодження працює ефективно, забезпечуючи надійне охолодження навіть протягом тривалих ігрових сесій. Загалом, Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC – чудовий вибір як для геймерів, так і для професіоналів у галузі графіки.