Онлайн радио #radiobells_script_hash
Лучший сайт, набор минималки за пару минут, до 100 рублей за час - рекламодателям очень дешевая реклама, торопись не теряй время.

Бесплатная реклама рефералы заработок

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Бесплатная реклама рефералы заработок » Общий форум » Де купити Apple MacBook?


Де купити Apple MacBook?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Всім привіт. Вирішила я свій старенький ноутбук замінити на більш сучасніший. Свій вибір спинила на Apple MacBook. Але ніяк не можу обрати надійний магазин. Порадьте куди мені варто звернутися?

0

2

Привіт. Я теж минулого літа замінив свій старенький Acer на Apple MacBook. Я працюю віддалено і мій старичок слабо тягнув потрібні мені програми. Чесно кажцчи, не жалкую, що обрав собі саме такий ноутбук.

0

3

Я теж працюю онлайн і те, що мій ноутбук не тягне деякі програми, це одна з причин чому я хочу його замінити. Ви не могли б мені підказати де саме ви собі купували Apple MacBook? Я шукаю перевірений магазин з якісною технікою. І, якщо можете, порадьте який саме варто обрати.

0

4

Я такі речі завжди купую тільки в інтернет-магазині "Алло". Раджу вам купувати Apple MacBook https://allo.ua/ua/products/notebooks/p … tel-apple/ саме тут. Магазин надійний, вся техніка завжди якісна, ціни помірні. Довіряю цьому магазину вже майже два роки. Вам моу порадити обрати ноутбук Apple MacBook Air 13 M1 (MGN63) Space Grey. Він має диагональ дисплею 13.3 дюйма, 8 ядер, 8 Гб оперативки. Швидкий, не висне, тягне всі необхідні програми. Я собі купив такий. Вам раджу подивитися на сайті магазину інші чудові варіанти. В наявності великий вибір.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/3/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/w/w/wwru_macbook-air_q121_spacegray_pdp-image-1_1.jpg

Отредактировано Джеки Качан (Вторник, 14 февраля, 2023г. 00:12:37)

0

5

Добрый день, техника довольно дорогая, поэтому важно еще купить сумку, чехол и прочее. Если не знаете где это можно выгодно сделать в Казахстане то тут подскажу. Вот тут в 2023 году можно аксессуары для ноутбуков купить https://activ.kz/shop/products/category … tbukov-85/

0

6

Якщо виникає необхідність в покупці техніки Apple, віддаю перевагу магазину iLounge https://ilounge.ua/. В асортименті є вся продукція, навіть найновіші моделі. Без проблем можете вибрати там MacBook для себе з потрібними характеристиками. Часто бувають знижки на окремі моделі, тому переглядайте та вибирайте.

0


Вы здесь » Бесплатная реклама рефералы заработок » Общий форум » Де купити Apple MacBook?