Онлайн радио #radiobells_script_hash
Здесь зарабатывают уже сотни тысяч пользователей, обновленный дизайн, куча работы, набор минималки за пару минут, до 100 рублей за час - рекламодателям очень дешевая реклама, торопись не теряй время.

Бесплатная реклама рефералы заработок

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Як прикрасити ялинку креативно?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Чесно, хочеться якось креативно прикрасити ялинку цього року, але звичайних кульок і мішури вже трохи набридло. Може, хтось вже пробував альтернативні варіанти? Наприклад, ялинки з екоматеріалів чи взагалі без дерев, просто конструкції? Поділіться ідеями, як ви підходите до цього – як краще зробити таку креативну ялинку, щоб вона виглядала стильно та сучасно, але водночас не втрачала новорічний настрій?

0

2

Минулого року я вирішив зробити ялинку взагалі без живого дерева. Використав дерев’яні дошки, які знайшов у гаражі, зробив конструкцію на кшталт піраміди, а замість кульок повісив на неї невеликі баночки з вогниками всередині. Це був цікавий експеримент – виглядало дуже стильно й екологічно, а часу на прикрашання витратив мінімум.

0

3

Мені подарували комплект ялинкових іграшок, зроблених власноруч із натуральних матеріалів – дерев'яні підвіски, паперові сніжинки, сушені апельсини та палички кориці. Я вирішив піти далі й зробив ялинку просто на стіні: натягнув кілька мотузок, розвішав ці прикраси та додав кілька ліхтариків. Експеримент вийшов вдалим – всі були в захваті, бо це виглядало дуже незвично й тепло, та ще й аромат кориці створив справжній святковий настрій.

0

4

Вперше придбав креативну ялинку https://zelena.ua/ua/prazdnichnyj-dekor … e-eli.html в магазині ZELENA – вибрав варіант із металевою конструкцією у вигляді конуса. Вона повністю змінює уявлення про традиційну ялинку, адже виглядає дуже сучасно і мінімалістично. До того ж її можна прикрашати по-різному кожного року, і це дарує можливість щось змінювати.
Я додавав до неї яскраві скляні кульки та гірлянду з теплого світла, а моя дочка повісила на неї свої різдвяні вироби. Така ялинка створює затишок і виглядає стильно. Ще один плюс – легка збірка та зручне зберігання.
https://skrinshoter.ru/s/261024/7d7jckky.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-26-10-2024%2017:08:25.jpg

0