Онлайн радио #radiobells_script_hash
Здесь зарабатывают уже сотни тысяч пользователей, обновленный дизайн, куча работы, набор минималки за пару минут, до 100 рублей за час - рекламодателям очень дешевая реклама, торопись не теряй время.

Бесплатная реклама рефералы заработок

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Бесплатная реклама рефералы заработок » Общий форум » Курси з менеджменту

Курси з менеджменту

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Доброго дня, форумчани! Я прагну вдосконалити свої навички управління та шукаю якісні курси з менеджменту в Україні. Можливо, хтось має досвід навчання або може порекомендувати хорошу програму?

Подпись автора

Нравится, не нравится - империя развалится!

0

2

Вітаю! Я особисто не проходив такі курси, але нещодавно в розмові з колегою згадувалася якась онлайн бізнес-школа, де є програми з менеджменту. Здається, це LABA. У мене навіть збереглося посилання на їхній розділ з курсами: https://laba.ua/lecture/business-and-ma … management. Можливо, вам варто самостійно переглянути їхню пропозицію? Там має бути вся необхідна інформація про програми, тривалість навчання та інші деталі. Я не можу дати конкретну рекомендацію, але, можливо, ви знайдете там щось цікаве для себе.

Подпись автора

Хотят ли русские войны? Спросите вы у Сатаны,
И вам ответит Сатана: Везде, где русские - война!

0

Вы здесь » Бесплатная реклама рефералы заработок » Общий форум » Курси з менеджменту